Sportmassage
Een sportmassage bij Massagepraktijk Standdaarbuiten is niet altijd fijn! Dat hoort Monique Oosthoek haar cliënten regelmatig zeggen, maar het geeft wel verlichting. “Was ik maar eerder gekomen”, zeggen veel van haar cliënten dan er achteraan. Sportmassageis een massage die stevig en meer op de spieren gericht is met als doel de doorbloeding van de spieren te verbeteren en daardoor de afvalstoffen sneller uit het spierweefsel af te voeren. Hierdoor verbetert de conditie en zullen eventuele blessures sneller herstellen en zullen de spieren minder gespannen aanvoelen. Deze massage is uitermate geschikt voor iedereen die last heeft van bijvoorbeeld een vastzittende nek, schouders en/of rug. Dus niet alleen voor sporters!

Magnesium behandeling
Door research te doen ben ik erachter gekomen dat veel klachten voortkomen uit een gebrek aan magnesium. De meeste mensen krijgen via voeding te weinig magnesium binnen en daarom ben ik met een nieuwe behandeling gestart, die nu al als zeer positief wordt ervaren. Ik pas de vertrouwde technieken toe in combinatie met magnesiumproducten van Permsal. Hiermee kan ik fysieke klachten zoals huidproblemen, vermoeidheid, hoofdpijn, migraine, spierkramp, spierpijn en slaapproblemen verhelpen of helpen voorkomen. Dit zijn slechts een paar voorbeelden van klachten waarbij magnesium verlichting kan bieden! Naast het feit dat ik magnesium gebruik tijdens de massage verkoop ik de producten van Permsal ook, dus als u benieuwd bent naar de producten, laat het mij weten en ik geef u een professioneel advies. 

In deze behandeling worden uw voetzolen, nek, schouders en uw gezicht met magnesium behandeld. Na deze behandeling zijn de spieren en bloedvaten ontspannen, de doorbloeding is verbeterd, het geeft verlichting aan hoofdpijn en migraine en tevens zijn uw spieren direct ontzuurd op celniveau.

Triggerpoint
“Triggerpoints” zijn hypergevoelige kleine delen van een spier, die als het ware verkrampt zijn. Door stress, overbelasting van de spier, slechte houding, slechte voeding en ingeklemde zenuwbanen kunnen spiervliesverhardingen ontstaan. Door druk op het triggerpoint uit te oefenen wordt de spier ontspannen. Zodra deze ontspant wordt de druk iets verhoogd. Om de spier verder te ontspannen en plaatselijk de doorbloeding te verbeteren zal het triggerpoint nog enige malen behandeld worden. Voor het behandelen van de triggerpoints is het zaak dat de normale situatie in de spier wordt hersteld en de kans op nieuwe overbelasting wordt weggenomen. Massagepraktijk Standdaarbuiten zal de cliënt leren zelf de triggerpoints te behandelen, zodat de triggerpoints intensief en zeer regelmatig aangepakt worden.

Wanneer u onder behandeling bent van een arts of therapeut voor iets dat door de massage kan worden beïnvloed, verzoek ik u vooraf uw arts te vragen of een massage in uw geval geen kwaad kan.

Hotstone Massage
Een Hotstone massage, met gladde warme vulkanische stenen, is op dit moment de meest gevraagde behandeling in spa’s en kuuroorden. Tijdens de massagebehandeling wordt gebruik gemaakt van warmte, gewicht en massage. De stenen verwarmen plaatselijk het lichaam. Dit kan ook doelbewust gedaan worden door de warme stenen op knooppunten en aanhechtingen te leggen óf op de aandachtsplekken te leggen waardoor de spier zich gaat ontspannen. Door het gewicht en de warmte van de stenen is het masseren met stenen een heerlijke aanvulling op de gewone massage. De warmte dringt diep door in de spieren en botten. Beleef de ultieme ontspanning die een Hotstone Massage geeft. Een absolute weldaad voor lichaam en geest! Maar speciaal voor mensen met stijve spieren, reuma en artrose (stabiele fase).

Rugmassage Deluxe 
In deze massagevorm wordt er zowel gebruik gemaakt van warme stenen als de handen. De warme stenen zorgen ervoor dat de spieren zich direct ontspannen, waardoor een manuele massage direct effect heeft op de stijve spieren. Uw nek – schouders en rug zijn na deze massage weer als herboren. Aanraking met de handen (massage) gecombineerd met warme stenen is dé specialiteit van deze praktijk.