Massagepraktijk Standdaarbuiten

Waarom zou u geen contact opnemen?

Ik ben gespecialiseerd in het geven van sportmassages, magnesium behandelingen, hotstonemassages en triggerpoint therapie. Ook voor al vragen over magnesium kunt u stellen. Ik verkoop de magnesium producten van Permsal. Er worden Uiteraard bent u ook van harte welkom als u gewoon even wilt ontspannen terwijl ik u een klassieke(wellness)massage geef. Ik geef massages aan particulieren, bedrijven en zorginstellingen. Ook voor evenementen, feesten en teambuilding kunt u mij benaderen.

Massagepraktijk Standdaarbuiten
Timberwolfstraat 32
Standdaarbuiten
Nederland
4758 AK
06-54736350

Wegens een overvolle agenda en een enorme toename van massages moet ik helaas een cliëntenstop hanteren. Dit houdt in dat nieuwe cliënten geen afspraak kunnen maken. Voor cliënten die eerder een afspraak hebben gehad geldt dit niet, al zullen zij ook merken dat het maken van een afspraak lastig is in mijn agenda. Echter is de Magnesium Experience (alleen vrijdagochtend) nog wel door iedereen te boeken. 

Alle tarieven zijn inclusief btw, schone handdoeken, (verwarmde) olie en een glas water na afloop van de behandeling. Betaling alleen contant direct na afloop van de behandeling. Bij annulering meer dan 24 uur voor de behandeling worden geen kosten in rekening gebracht. Bij annulering korter dan 24 uur voor de behandeling  of het niet verschijnen op de afspraak wordt de geplande tijd geheel in rekening gebracht. Behandelingen kunnen helaas niet gedeclareerd worden bij de zorgverzekeraars.

Kamer van Koophandel: 20150267
Btw-id: NL001809028B77

Een sportmassage opleiding kan je volgen: http://www.ivsopleidingen.nl/opleidingen/opleiding-sportmassage.php