Permsal Magnesium Experience
Dé magnesium energy boost met 3 behandelingen in één!

Magnesium voetenspa, magnesium lichaamspakking met infrarooddeken en een magnesium massage.

De Experience zorgt ervoor dat je volledig ontspant, stress van je afglijdt en je lichaam optimaal herstelt. 

Magnesium voetenspa

De behandeling begint met een voetenbad van 37 graden met zuivere Permsal magnesiumkristallen. Door de warmte van het voetbad in combinatie met magnesium kom je direct tot rust en neem je optimaal magnesium op. Hierbij serveer ik een kop thee met wat lekkers om van te genieten.

Infrarood deken, magnesium & Aloë Vera lichaamspakking & gezichtsmasker

De warme infrarooddeken brengt je warmte en rust en opent de poriën wat zorgt voor de optimale opname van magnesium. Het bevordert de bloedsomloop en ook de afvoer van afvalstoffen. Hierna volgt een heerlijke magnesium met Aloë Vera lichaamspakking. Deze voelt zacht en verfrissend aan en heeft een helende, genezende werking. Deze behandeling is heel effectief bij gewrichtsklachten en ontspant de spieren. Tijdens de lichaamspakking kun je genieten van een gezichtsmasker met magnesium en Aloë Vera.

Magnesium massage

De ontspannende werking van magnesium zorgt voor extra ontspanning met een diepgaande werking: spierontspanning en verbetert spierherstel. Magnesium brengt zowel lichamelijke als mentale rust, werkt stressverlichtend en geeft je weer nieuwe energie.

Tijdens deze massage brengen we Permsal magnesium gel aan op de huid. Dit bevordert het positieve effect van de massage.

Wil jij een magnesium experience ervaren? Deze behandeling is via het boekingssysteem te plannen.