Wie ben ik?

IMG_1080De massages in Massagepraktijk Standdaarbuiten worden  verzorgd door mij, Monique Oosthoek. Ik ben geboren in 1974. Tijdens mijn carriere als evenementenorganisator en managementassistente ben ik mij steeds meer massagevormen eigen gaan maken. Het is zo fijn om mensen te masseren en hen echt van hun klachten af kan helpen.

Sinds 2004 ben ik gediplomeerd sportmasseur via het NGS (Nederlands Genootschap voor Sportmasseurs). Datzelfde jaar nog ben ik begonnen aan een opleiding Shiatsu therapie. Ik vond dit dusdanig interessant dat ik in 2005 ook een opleiding heb gedaan voor Triggerpoint therapie. Met deze ervaringen ben ik tot op heden aan het masseren in mijn massagepraktijk, op evenementen en bij bedrijven.

In 2009 ben ik op het idee gekomen om een hotstone massagecursus te gaan doen. Deze heb ik inmiddels afgerond, waardoor ik mij nu een Certified Registered Hotstone therapist mag noemen. Ik moet zeggen dat ik, maar ook al mijn bestaande klanten, dit een hele leuke en ontspannende manier van masseren vind. Door mijn jarenlange ervaring als masseur en mijn intensieve contact met mijn klanten wist ik direct dat Hotstone massage ook een perfecte massagevorm is om te combineren met sportmassage.

In 2012 heb ik de opleiding TouchPro stoelmassage afgerond, zodat ik me ook op het bedrijfsleven kan richten.

In 2019 ben ik gestart met de revolutionaire opleiding NRT – Neural Reset Therapy.

Afgelopen maanden heb ik me verdiept in de werking van magnesium. Een mooie behandeling heb ik mezelf eigen gemaakt. Na deze behandeling voelt u zich soepel, fris, en energieker.

Ik ben een veelzijdige masseur die u, met welke massagevorm dan ook, kan afhelpen van lichamelijke- en geestelijke klachten of u gewoon kan laten ontspannen in uw drukke bestaan.