Permsalmagnesium

Het tekort aan magnesium wordt vaak aangevuld met tabletten of supplementen. Recentelijk is wetenschappelijk bewezen dat magnesium beter kan worden opgenomen via de huid. Het wordt voor minimaal 90% door de huid opgenomen, en dringt hiermee door tot op celniveau. Je kan dus direct problemen lokaal behandelen. Denk bijvoorbeeld aan spierkrampen, spierpijnen, rusteloze benen of artrose.

Magnesium Olie (spray)
Deze olie stimuleert direct de doorbloeding daardoor worden stijve en zwaarbelaste spieren verzorgt. De spieren ontspannen. Door deze olie wordt het maagdarmkanaal niet belast omdat het opgenomen wordt door de huid. Omdat magnesiumolie veel gemakkelijker door het lichaam wordt opgenomen door de huid is het een beter alternatief dan het slikken van pillen.
100 ml € 12,45

200 ml € 16,45
500 ml € 27,95

Magnesium Sportolie (spray)
Speciaal voor sportliefhebbers is er Permsal Magnesium sportolie. Bij intensief sporten verbruikt het lichaam als gevolg van de verhoogde spieractiviteit aanzienlijk meer magnesium. Bovendien wordt door de toegenomen transpiratie ook meer magnesium uitgescheiden. Hierdoor ontstaat een verhoogde behoefte aan magnesium. Magnesium voorkomt spierkrampen, verhoogt het uithoudingsvermogen, heeft een positief effect op prestaties, versnelt het herstel na inspanning en levert een bijdrage aan vetverbranding.
100 ml € 14,95

200 ml € 19,95
500 ml € 34,95

Magnesium kristallen, voor een ontspannend voet- of ligbad
Magnesium kristallen worden gebruikt in combinatie met warm water in bijvoorbeeld een voet- of ligbad. Dit is de mildste manier om magnesium via de huid op te nemen en heeft dezelfde snelle werking en effectieve kracht als de magnesium olie. De magnesium vlokken bestaan uit een vaste vorm van magnesium en bestaat enkel uit magnesium chloride en gebonden water. Een puur en natuurlijk product. Permsal magnesium kristallen bevatten de hoogst mogelijke concentratie magnesium, waarmee kwaliteit wordt gegarandeerd.
750 g € 10,45

2 kg € 18,95
4 kg € 34,95

Magnesium gel
Magnesiumgel is zeer geschikt voor massages omdat het makkelijk uitsmeert. Denk hierbij aan sportmassages, ontspanningsmassages, lichaamspakkingen, sauna en infrarood toepassingen.
200 ml magnesium gel € 18,95

500 ml magnesium gel € 32,95

Magnesium Aloë Vera gel, voor de gevoelige huid
De krachtige combinatie van Magnesium met Aloë Vera werkt helend en geneeskrachtig. Het zorgt direct voor ontspannen spieren, hydratatie en het kalmeert de huid. Daarnaast werkt het antibacterieel, pijnstillend, ontstekingsremmend en gaat het huidveroudering tegen. Het doodt schimmels en virussen en bevat vitamine A, C en E.
Magnesium Aloë Vera is bewezen effectief tegen huidproblemen zoals: jeuk, acne, eczeem, huidirritatie, psoriasis én bij insectenbeten en kleine brandwonden. Het helpt daarnaast zonbeschadiging op de huid te genezen.
Permsal Sensitive Aloe Vera 150 ml € 19,65

Permsal Sensitive Aloe Vera 500 ml € 39,50

 Magnesium Body Scrub
Voor een extra snelle opname van het magnesium en tegelijkertijd een extreem zachte huid, gebruikt u onze bodyscrub. Door de reinigende werking van het Keltisch zeezout komt de heilzame werking van het magnesium nog beter tot zijn recht en worden de 84 mineralen in deze scrub nog beter door de huid opgenomen.
Body Scrub 200 ml € 15,45

Magnesium citraat poeder
Als je magnesiumopname via de huid wilt combineren met orale inname is onze citraatpoeder ideaal. In tegenstelling tot veel verkochte magnesiumtabletten bevat Permsal magnesium citraatpoeder geen vulmiddelen of andere toevoegingen. Het is de meest zuivere vorm magnesium voor orale inname.
€ 23,50