Massagevormen
Uitleg over de verschillende massages

 

Hotstone Massage
Een Hotstone massage, met gladde warme vulkanische stenen, is op dit moment de meest gevraagde behandeling in spa’s en kuuroorden. Tijdens de massagebehandeling wordt gebruik gemaakt van warmte, gewicht en massage. De stenen verwarmen plaatselijk het lichaam. Dit kan ook doelbewust gedaan worden door de warme stenen op knooppunten en aanhechtingen te leggen óf op de aandachtsplekken te leggen waardoor de spier zich gaat ontspannen. Door het gewicht en de warmte van de stenen is het masseren met stenen een heerlijke aanvulling op de gewone massage. De warmte dringt diep door in de spieren en botten. Beleef de ultieme ontspanning die een Hotstone Massage geeft. Een absolute weldaad voor lichaam en geest! Maar speciaal voor mensen met stijve spieren, reuma en artrose (stabiele fase).

Sportmassage
Een sportmassage bij Massagepraktijk Standdaarbuiten is niet altijd fijn! Dat hoort Monique Oosthoek haar cliënten regelmatig zeggen, maar het geeft wel verlichting. “Was ik maar eerder gekomen”, zeggen veel van haar cliënten dan er achteraan. Sportmassageis een massage die stevig en meer op de spieren gericht is met als doel de doorbloeding van de spieren te verbeteren en daardoor de afvalstoffen sneller uit het spierweefsel af te voeren. Hierdoor verbetert de conditie en zullen eventuele blessures sneller herstellen en zullen de spieren minder gespannen aanvoelen. Deze massage is uitermate geschikt voor iedereen die last heeft van bijvoorbeeld een vastzittende nek, schouders en/of rug. Dus niet alleen voor sporters!

Rugmassage Deluxe 
In deze massagevorm wordt er zowel gebruik gemaakt van warme stenen als de handen. De warme stenen zorgen ervoor dat de spieren zich direct ontspannen, waardoor een manuele massage direct effect heeft op de stijve spieren. Uw nek – schouders en rug zijn na deze massage weer als herboren. Aanraking met de handen (massage) gecombineerd met warme stenen is dé specialiteit van deze praktijk.

Wellness massage
Niets is heerlijker dan na een dag hard werken, stress, drukke thuissituatie of gewoon omdat u het even verdient een wellness massage te ondergaan. Tijdens deze massage vergeet u even alles om u heen en voelt u zich daarna weer als herboren.